Stages & afstuderen

Wil je jouw toekomst koppelen aan de toekomst van de gezondheidszorg? Dan zit je goed bij Verkerk Healthcare.

MBO of HBO
Wij vinden het belangrijk om talent te ontwikkelen en we bieden mooie mogelijkheden voor jouw stage en/of afstudeeropdracht op MBO- of HBO-niveau. Enkele voorbeelden waar je aan kunt denken zijn softwareontwikkeling, productontwerp, procesoptimalisatie of projectmanagement. Maar ook aan allerlei andere opleidingen op het snijvlak van ICT, technologie en gezondheidszorg kunnen we een goede invulling geven. Bovendien kun je interessante trainingen, workshops en seminars volgen om je skills nog verder aan te scherpen.

Inspirerende omgeving
Bij Verkerk Healthcare kom je terecht in een moderne, professionele, inspirerende omgeving met interessante praktijkopstellingen, zodat je direct ook een sterke binding krijgt met de gezondheidszorg. Je kunt dan ook direct in de praktijk bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorginformatievoorziening en toepassing van technologische oplossingen. Wij zetten ons namelijk elke dag in om de zorg efficiënter en effectiever te maken en het is mooi om jouw ideeën en ontwikkelingen daarbij te kunnen inzetten.

Team en begeleiding
Ons team biedt je de juiste begeleiding, afgestemd op jouw behoeften. Dat is nodig om jezelf op de juiste manier te ontwikkelen en dat begrijpen we als geen ander. Dit doen we uiteraard altijd in goed overleg met je onderwijsinstelling, zodat je ook je opleidingsdoelen haalt tijdens de periode dat je bij ons bent.

Leren, ervaring opdoen en bijdrage aan de toekomst van zorg
Kortom, de ultieme kans om te leren met begeleiding, ervaring op te doen in een hands-on omgeving én samen te werken aan een hoger doel: ‘de toekomst van de zorg’. Jouw bijdrage zal een directe impact hebben op het welzijn van bewoners, het werkgeluk van zorgverleners en de werkwijze van zorgorganisaties.

Neem snel contact op
Is je interesse gewekt en wil je impact maken in de zorgwereld met jouw stage of afstudeeropdracht? Neem vandaag nog contact op met Wendy van Gameren en ontdek hoe jouw toekomst eruit kan zien! Wendy is bereikbaar via wendy.vangameren@verkerkhealthcare.nl of via 06-30610921.

Benieuwd hoe onze stagiaires hun afstuderen hebben beleefd?

Ilse studeerde af op design van onze zorgapp

Zachary ontwikkelde een technologie beslistool en studeerde daarmee af