Goed gefaciliteerde zorg

Zorgorganisatie

Als zorgorganisaties heb je te maken met een grote hoeveelheid aan data, verspreid door de hele organisatie in diverse systemen. Met meerdere leveranciers, bewoners en medewerkers spelen er ook nog meerdere belangen.

De inzet aan het bed
Verkerk Healthcare streeft naar een zo laag mogelijke overhead voor zorgorganisaties. De inzet van de medewerkers hoort namelijk voor de zorg te zijn. Met een kluwen aan data op verschillende plekken wordt systeeminformatie te weinig uitgewisseld en relevante bewonersinformatie wordt hierdoor niet optimaal benut. Door de informatie te integreren op het NOVI-platform en deze op het juiste moment beschikbaar te stellen voor de zorgverlener, sluit het zorgproces beter aan op de zorgbehoefte. Zorg wordt zo efficiënt en persoonsgericht. Je medewerkers kunnen hun vaardigheden inzetten aan het bed. Dat draagt bij aan het werkgeluk voor de zorgverlener en het welzijn van de bewoner.

Verkerk Healthcare is als ketenregisseur de betrouwbare partner voor zorgorganisaties als het gaat om de zorg van de toekomst. Hiermee heb je als zorgorganisatie een centraal aanspreekpunt voor de optimalisering van de technologie. De focus ligt hierbij voor de organisatie op de kerntaak: het verlenen van zorg. Laat de technologie maar aan ons over.

Onze missie voor zorgorganisaties

  • Efficiënte bedrijfsvoering
  • Datagedreven werken
  • Procesoptimalisatie
  • Ongeplande zorg inzichtelijk
  • Analyseren wat er nu exact gebeurt
  • Optimalisatie van de inzet van zorgmedewerkers

Goed georganiseerde zorg: de juiste zorg, op het juiste moment, door de juiste persoon.

Lees meer.

Goed geïnformeerde zorg: de juiste informatie, op het juiste tijdstip, via het juiste middel.

Lees meer.