Thema's

Thematisch werken is gestructureerd werken

Voor een duurzame, toekomstgerichte implementatie van zorgtechnologie, gaan we graag pragmatisch te werk. En daarvoor hebben we meerdere thema’s gedefinieerd. Allemaal gebaseerd op bewezen methodieken en eerdere succesvolle resultaten. De thema’s werpen een licht op de mogelijke knelpunten binnen de zorgorganisatie. Een thema dient voor ons als basis om voor jouw zorgorganisatie een maatwerkoplossing te ontwikkelen. Elke organisatie is namelijk uniek.

Werken met zorgtechnologie

Is jouw zorgorganisatie klaar voor de toekomst? Bij Verkerk Healthcare begrijpen wij heel goed dat technologische ontwikkeling een flinke verandering is. Daarom staat ons team met experts voor je klaar om je stap voor stap mee te nemen naar de zorg van de toekomst.




Bewegingsvrijheid

Bewegingsvrijheid lijkt zo vanzelfsprekend. Maar wanneer je te maken krijgt met dementie ligt dat vaak net even anders. Vaak wonen dementerende ouderen op een gesloten afdeling. Dat is minder risicovol voor omstanders en voor de bewoner zelf. Maar het is juist die bewegingsvrijheid die bijdraagt aan het welzijn en de kwaliteit van leven van de bewoner. Daarom sluiten wij de deuren niet, wij stellen ze juist open. Binnen de specifieke mogelijkheden voor de bewoner.

Centraliserend werken

Innovatie in de zorg gaat verder dan alleen technologische vooruitgang; het draait om het heruitvinden van de manier waarop we zorg leveren. Bij Verkerk Healthcare begrijpen we dat en daarom introduceren wij centraliserend werken. Een revolutionaire benadering voor zorgorganisaties om de processen te transformeren.



Betere nachtrust door slimme oplossingen

Om de nachtrust te bevorderen hebben wij een tal van technologische oplossingen om de nachtzorg te ondersteunen. Er ontstaat meer rust in de nacht en nachtzorgteams kunnen meer vraag gestuurd en efficiënt werken.

Data omzetten naar zorginformatie

De zorg van de toekomst is efficiënt én menselijk. En daarvoor is een verre digitalisering essentieel. Dit is dan ook de kern van ons thema ‘Data omzetten naar zorginformatie’.



Security

In de zorg is veiligheid essentieel. Ook als het gaat om persoonsgegevens. Bij een digitaliseringslag in de informatiesystemen is cybersecurity en compliance een belangrijk onderdeel. Daarom fungeert Verkerk Healthcare jouw partner in compliance en cybersecurity.