06 september 2024

Nieuwe merk- en visuele identiteit: van Verkerk Service Systemen naar Verkerk Healthcare!

2024 is een bijzonder jaar voor ons. Wij vieren namelijk 40 jaar onophoudelijke inzet voor bewoners en zorgorganisaties met behulp van onze zorgtechnologie.

Nieuwe visie in een nieuw jasje
Business unit manager Ivo de Koning: “Vanuit onze basis hebben we ons gericht op het leveren van technologie die zorgactiviteiten faciliteert op cruciale momenten. We zijn door de jaren heen geëvolueerd van alarmering, naar intelligente zorgtechnologie en nu richting ons geavanceerd zorginformatieplatform NOVI  om verschillende bronsystemen op een intelligente manier met elkaar te laten communiceren. Digitalisering is hierbij cruciaal om de behoeften van de organisatie aan te pakken. Een nieuwe fase voor de gezondheidszorg is nu echt aangebroken, maar ook voor onze eigen organisatie. Deze impactvolle verandering en ons 40-jarig jubileum is hét moment om onze nieuwe visie te verankeren in een nieuwe naam, logo en huisstijl. Kortom, een frisse nieuwe merk- en visuele identiteit die bij ons past.”

De mens centraal in alles wat we doen
In alles wat wij doen, staat de mens centraal. We visualiseren dat als een zorgwiel met drie pijlers daaromheen: goed geïnformeerde zorg voor de zorgverlener, goed georganiseerde zorg voor de zorgbehoevende en goed gefaciliteerde zorg voor de zorgorganisatie.

Van Verkerk Service Systemen naar Verkerk Healthcare
What’s in a name? Brand Communications Manager Stephan Jongbloed: “Heel veel als je het ons vraagt. We hebben het 40 jaar met passie uitgedragen maar anno 2024 dekt de naam Verkerk Service Systemen de lading niet meer. En tegelijkertijd willen we onze historie die meer dan 100 jaar diepgeworteld zit als onderdeel van Verkerk Groep B.V. niet loslaten. We houden het graag simpel en eenvoudig. Met de naamsverandering naar Verkerk Healthcare maken we voor iedereen duidelijk wie we zijn en welke doelgroepen we bedienen. En onze nieuwe pay-off ‘We helpen de zorg écht vooruit’ zit ons als gegoten. Dit heeft zich in al die jaren wel bewezen maar slaat ook op alle diverse expertises, passie en enthousiasme van onze collega’s die stuk voor stuk meewerken aan de zorg van de toekomst. Die noemen we niet voor niets Healthcare Heroes.”

Nieuw logo
Het vernieuwde logo is ontworpen op het basis van het zorgwiel. Altijd dynamisch en altijd in beweging om de zorg zo goed mogelijk in te richten voor de mens. Zo blijven we dicht bij onszelf en onze nieuwe missie: de juiste zorg, op het juiste moment, aan de juiste persoon en dóór de juiste persoon. Dat doen we door de zorg efficiënter (proces), effectiever (resultaat) en persoonsgerichter (beleving) te maken. Bekijk hier ons nieuwe logo!

NOVI Zorginformatieplatform
Ook ons Zorginformatieplatform heeft een definitieve naam gekregen: NOVI. Benieuwd waar NOVI voor staat en wat de impact is voor bewoners, zorgverleners en zorgorganisaties? Lees hier alles.

Online, op de weg en in jouw zorgorganisatie Verkerk Healthcare
Onze merk- en visuele identiteit ga je ongetwijfeld tegen komen. Is het niet op onze gloednieuwe website, dan wel via de bedrijfsauto’s of bedrijfskleding van onze service engineers op locatie.

Vertrouwd onderdeel van Verkerk Groep B.V.
Verkerk Healthcare blijft onderdeel van Verkerk Groep B.V., deze naamsverandering heeft geen effect op gesloten overeenkomsten en worden voortgezet onder de bestaande condities. Ook jouw vertrouwde contactpersoon en ons team van specialisten blijft gelijk.

Volg ons ook op onze nieuwe social media kanalen:

LinkedIn
Youtube
Instagram

Verkerk Healthcare. We helpen de zorg écht vooruit.

Nieuws